Greetings from Sweden

Nu när jag scrollar så ser jag att min blogg har växlat mellan att vara en musikblogg och en inspirationsblogg (alltså fett mycket med bilder tagna av andra än mig) nu tänkte jag övergå till att bli en textblogg då jag skriver vad jag tycker och varvar det med lite pics så det inte blir allt för outhärdligt. 
jaha, jaha.. vad ska jag börja att skriva om, KUNGAHUSET. big time, big time.

Om ni mot all förmodan har missat det så har kungen enligt ryktet umgåtts i kriminella kretsar och varit på porrklubbar etc. etc. och tack vare det så har monarkin ifrågasatts och likaså kungahuset.
är sverige en demokrati då vi inte ens får välja vår egen statschef/representant/kung? Alla de senaste undersökningarna visar att folket hellre vill ha Victoria som regerande men vad spelar det för roll. inget alls. Inte så länge mysige farbror  Carl XVI Gustaf vill sitta på tronen. På tal om demokrati har vi aldrig ens haft en omröstning angående om vi ska ha kung eller inte. I svergie har vi en representativ demorkati (=folket röstar på det parti som representarar ens åsikter) men vad spelar detta för roll? I socialdemokratins partiprogram står det att monarkin bör tas bort om det finns stöd av folket och sossarna har ju styrt Sverige i jag vet inte hur många år. men ingen vågar röra kungen.

jag är tacksam att de senaste misstankarna mot kungen har uppdagats oavsätt om de är sanna eller falska för nu har kungahuset granskats på riktigt (inta bara i skvallertidningar, typ: Madeleine bernadotte visar det kungliga sommarmodet) även om det finns vissa (mest konservativa) desperata röster som tycker att kungahuset vanhedras. fasa, fasa.

blablablabla….

besök gärna kungafamiljens officiella hemsida – http://www.royalcourt.se/ och här kommer lite bilder att klistra upp på väggen;

Victoria (längst till vänster) var tydligen en riktig fashionholic som lite. hennes leende är nästan lika spontant som bilden nedan (som en zombia-docka-brud)… jag borde erkänna att följde hela sändningen av bröllopet..

Nu när jag funderar så minns jag en barnsång/ramsa jag lärde mig på dagis, den gick typ –
”vad ska vi göra, bita i kunges öra, sitta och läsa på kungens näsa…..” en medveten taktik från våra dagislärare????….. hmmm……

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Greetings from Sweden

  1. Emma Lisa skriver:

    obs, sossarna styr inte vårat land längre lol. samt en kul grej: kungen heter hubertus i mellannamn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s